Previous slide
Next slide

Verhotangot

Mittatilauksesta kauniilla, muotoillulla designilla

Previous slide
Next slide
innovaation suunnittelu

Kaunis yhdistelmä

Valitse verhotanko valikoimastamme ja jokin korkealaatuisista sivuverhoistamme – täydellinen ja mittatilaustyönä valmistettu verhoripustus.

Luo jotain täysin ainutlaatuista

Valikoimamme kattaa useimmat maut – riippumatta siitä, sykkiikö sydämesi kultaisille nyansseille vai enemmänkin neutraaleille mustalle ja valkoiselle.

ympäri vuoden
Voimakas musta.
Tukeva puuvalikoima.
Kullattu kupari.
Previous slide
Next slide

Esimerkkejä verhotangoista valikoimassamme:

One stop shop

”Minulla ei ollut ainoastaan mahdollisuus valita monien eri värien ja muotojen joukosta… heti kun löysin suosikkini verhotankojen joukosta, sain apua löytääkseni yhteensopivat verhot. Pienen miettimisen ja neuvonnan jälkeen valintani osui kauniiseen mattamessinkiin – ja sanon vain tämän – valikoima täytyy kokea!”

rajattomat mahdollisuudet

Tee siitä omanlaisesi

Värit
  • Värit
  • Designit
  • Tehty sinua varten

Valikoima kattaa monia upeita värejä; valitse voimakas musta tai kermanvalkoinen jos pidät yksivärisestä, ruskea tai mahonki, jos pidät maanläheisemmästä väripaletista, tai jokin herkullisista metallisävyistämme, joita on saatavana aina teräksenvärisestä antiikkimessinkiin ja mattamessingistä kupariin.

Eri värivaihtoehdot voit nähdä jälleenmyyjämme luona. Ota huomioon, että tuotevalikoima voi vaihdella myymälästä toiseen.

Minimalismi, maximalismi tai jotakin siltä väliltä – mittatilaustankovalikoimassamme on jotain jokaiseen makuun. Riippumatta siitä, minkä designin valitset, voit odottaa korkeaa laatua ja viimeistelyä.

Voit kokea valikoiman jälleenmyyjämme luona. Jotkut jälleenmyyjämme auttavat sinua myös sopivan mittatilaustyönä valmistetun sivuverhon valitsemisessa.

Tehty sinua varten

Jokainen Luxaflex®-tuote valmistetaan käsityönä juuri sinulle sopivaksi. Paikallisessa Luxaflex® Showroomissa voit päättää, mistä tekstiileistä tai viimeistelyistä pidät, ja mikä käyttötapa sopii sinulle parhaiten, ja saat tarkan hinnan suunnitelmasi pohjalta.

Alkumetreiltä täydellisiin loppuviimeistelyihin

Jutellaan hetki

Yhdessä paikallisen asiantuntijasi kanssa voit hakea inspiraatiota huoneeseesi ja tutustua sinua kiinnostaviin tuotteisiin ja materiaaleihin.

Kotikäynti

Teemme mittaukset, arvioimme valoisuuden ja varmistamme, että kaikki on suunniteltu täydellisesti kotiasi varten

Takuuvarmaa käsityötä

Taitavat artesaanimme valmistavat tuotteesi mittatilaustyönä huolellisesti ja yksityiskohtaisesti

Saumaton asennus

Ota rennosti ja anna tehtävät Luxaflexin® ammattitaitoiseen huomaan. Takuumme ansiosta voit olla rauhallisin mielin.

Luxaflex® Showroom-paikannin

Syötä osoitetietosi, jotta pääset tutustumaan mittatilaustyönä tehtävään ikkunasisustukseen.