Tehty mittatilaustyönä

Jokaisen valitsemasi Luxaflex-verhon ja -kaihtimen taustalla on yli 60 vuotta inspiroitunutta suunnittelua, innovatiivisia käyttöideoita ja puhdasta laatua. Meille on ehdottoman tärkeää tehdä jokainen tuotteemme käsityönä.

Tämä tekee meistä erilaisen – valmistamme tuotteemme tarkasti ja yksityiskohtaisesti mittatilaustyönä. Meille on tärkeää varmistaa, että nautit ostoksestasi vuosien ajan ja tietää, että teit juuri oikean valinnan kotiasi varten.

Suunnittelussa piilee salaisuus

Tietenkin uskomme, että laadukkaan suunnittelun kuuluu olla kaunista…
Mutta mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme menevät paljon pidemmälle. Ne tarjoavat erinomaisen ja vaihtelevan valoisuuden säädön; eristävät huoneet kuumuutta ja kylmyyttä vastaan ja auttavat säästämään energiaa; suojaavat huonekalujasi vahingolliselta UV-säteilyltä; ne jopa eristävät ääntä ja parantavat huoneen akustiikkaa, ja kehittyneet käyttöjärjestelmämme myös tekevät verhojen ja kaihtimien avaamisesta ja sulkemisesta tai nostamisesta ja laskemisesta helppoa ja vaivatonta.

Eksklusiiviset mallistot ja inspiroivat innovaatiot

Siitä asti, kun keksimme leveät sälekaihtimet, nimeemme on yhdistetty uudet ja jännittävät tuotteet.

Siitä lähtien olemme olleet edelläkävijöitä ainutlaatuisilla tuotteillamme, kuten esimerkiksi Duette®, Silhouette® ja Facette®, joiden eksklusiivinen design ja upeat kankaat ovat muuttaneet ihmisten tapaa katsoa ja ajatella ikkunasuunnittelua.

Olemme avanneet kokonaan uuden vaihtoehtojen maailman sisustussuunnittelussa. Ja jokainen kaunis tuotteemme valmistetaan mittatilaustyönä juuri sinun tyyliisi ja kotiisi sopivaksi.

Ihmisemme ovat yhtä erityisiä kuin tuotteemme

Olemme ylpeitä jokaiselle asiakkaalle antamastamme erinomaisesta palvelusta ja meille on kunnia-asia tehdä tuotteestasi juuri sellainen kuin sinä haluat sen olevan.

Paikallisen Luxaflex® Showroomisi koulutetut ja asiantuntevat ammattilaiset antavat sinulle asiantuntijavinkkejä. He esittelevät sinulle mielellään koko tuotevalikoimamme ja antavat sinun katsoa, kosketella ja tunnustella saatavana olevia tekstiilejä. Voit myös itse kokeilla ainutlaatuisia käyttöominaisuuksiamme. Mikään kysymys ei ole turha. Eikä mikään pyyntö ole tarpeeton. Teemme kaiken mittatilauspalveluna alusta loppuun saakka varmistaen, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi.

Löydä lähin Luxaflex® Showroomisi täältä.