Luxaflex® in tarina

Siitä on jo yli 60 vuotta, kun Joe Hunter ja Henry Sonnenberg aloittivat yhteisen liiketoimintansa. Yrityksen nimi oli ‘Hunter Douglas Machinery Corporation’, joka kehitti innovatiivisia valu- ja tuotantoprosesseja kevyelle alumiinille.

He suunnittelivat jotakin aivan uutta ja erilaista. Tuotetta, joka mullistaisi koko ikkunasisustuksen alan: Alumiiniset leveät sälekaihtimet.

Innovaatio eilen ja tänään

Nämä leveät sälekaihtimet lanseerattiin Euroopassa vuonna 1951 Luxaflex®-tuotenimellä. Niiden upean suunnittelun ja käytännöllisyyden ansiosta niistä tuli nopeasti ikkunasisustuksen ehdoton suosikki. Siitä lähtien – ja aina tähän päivään saakka – Luxaflex® on tuonut markkinoille uusia uraa uurtavia tuotteita, kuten esimerkiksi uniikit ja palkitut Duette®-kaihtimet, Silhouette®-kaihtimet ja Facette®-kaihtimet.

Duette® Shades
Duette® Shades
Facette® Shades
Facette® Shades

Eksklusiiviset käsityönä tehdyt tuotteemme

Mittatilaustyönä käsin tehdyt Luxaflex®-tuotteemme tuovat huoneisiin eloa – täyttäen kotisi pehmeällä luonnonvalolla ja eristäen kuumuutta ja kylmyyttä. Luovat kuosimme, innovatiiviset käyttöideamme ja jokaiseen yksittäiseen tuotteeseen panostettu laatu varmistavat, että tiedät aina tehneesi juuri oikean kotiisi ja tyyliisi sopivan valinnan.

Suunniteltu turvallisiksi

Luxaflex® tarjoaa myös laajan valikoiman innovatiivisia nostojärjestelmiä, jotka ovat helppokäyttöisiä ja lapsiturvallisia. Voit tehdä valintasi laajasta tuotevalikoimastamme, palkintoja voittaneista SmartCord®- ja LiteRise®-järjestelmistä aina moottorikäyttöisiin käyttöjärjestelmiimme.

Katso täältä lisätietoja käyttöjärjestelmistämme.

Luxaflex® Showroomissa

Haluamme varmistaa, että asiakkaat löytävät täydellisen ikkunaratkaisunsa, ja että heidän ostokokemuksensa on mahdollisimman hyvä. Tämän vuoksi Luxaflex®-tuotteet myydään suoraan myymäläverkostomme kautta, ja myymälöiden koulutetut asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan sopivimmat tuotteet.

Selaa esitteitämme ja design-lehtiämme, koskettele ja tunnustele koko väri- ja vaihtoehtovalikoimamme mallikappaleita ja näe ‘todellisen kokoisia’ huone-esittelyitä tuotteistamme.

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja antavat sinulle tarvitsemiasi neuvoja. He myös tulevat kotiisi arvioimaan ikkunasi ja huoneesi, mittaavat kaiken tarkasti ja ammattitaitoisesti ja huolehtivat tuotteiden stressittömästä asennuksesta.

Yritysten yhteiskuntavastuu

Olemme sitoutuneet valmistamaan ympäristöä säästäviä tuotteita kestävästi ja auttamaan asiakkaitamme säästämään energiaa luonnollisin keinoin.

‘Keen on Green’ on yrityksenlaajuinen aloitteemme, jonka tarkoituksena on promotoida Luxaflex®-tuotteiden energiansäästöhyötyjä.

Katso lisätietoja energiaa säästävistä kaihtimista täältä