Kylpyhuoneen kaihtimet

Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja, kun voit saada oikean suunnittelijan viimeistelemään kylpyhuoneesi sisustuksen. Meillä on upea verho- ja kaihdinvalikoima klassisista tyyleistä nykyaikaisiin malleihin, jotka kaikki on suunniteltu kestämään päivittäistä kondensaatiota ja kosteutta, jotka eivät ole vältettävissä edes parhaiten tuuletetuissa kylpyhuoneissa (tai keittiöissä).

Kysy paikallisesta Luxaflex® Showroomista, millaiset verhot tai kaihtimet sopisivat parhaiten kylpyhuoneeseesi.

DustBlock®; täydellinen valinta kylpyhuoneeseesi

Kylpyhuoneessa olevan kondensaation ja kosteuden vuoksi tavalliset tekstiilit eivät säily pitkään hyvässä kunnossa. Tämän vuoksi suosittelemmekin käsittelemään tekstiilit DustBlock®:lla – tämä erityisvalmiste saa ne antistaattisiksi ja kosteutta ja likaa hylkiviksi – minkä ansiosta kaikki kaihtimet ja verhot on helpompi puhdistaa ja säilyttää tahrattomina pidempään.

DustBlock® on saatavana yhdistettynä tuotteeseen

Säädä valoisuutta, valitse yksityisyys Top Down/Bottom Up -vaihtoehdolla

Yksityisyys tekee kylpyhuoneestasi todellisen pyhätön. Ainutlaatuinen Top Down/Bottom Up -vaihtoehto antaa sinulle mahdollisuuden luoda juuri niin paljon yksityisyyttä kuin haluat. Voit avata kaihtimia ylhäältä, alhaalta tai keskiväliltä ja säädellä valoisuutta kauniin yksinkertaisesti.

‘Top Down/ Bottom-Up’ on saatavana, kun valitaan

Laskoskaihtimet

Pelkistetyt, suorat linjat lisänä pienet yksityiskohdat

Kylpyhuoneen energiansäästö

Kylpyhuoneen ikkuna on samanlainen kuin muutkin ikkunat… senkin kautta voidaan menettää 50 % lämmöstä. Duette® energiaa säästävät kaihtimet auttavat pysäyttämään lämpöhukan ja niiden ainutlaatuinen suunnittelu auttaa säilyttämään kylpyhuoneen viihtyisän viileänä kesällä ja mukavan lämpimänä talvella. Ne kestävät myös ilmassa olevaa vettä ja kosteutta.

Pyydä paikallista Luxaflex® Showroomia esittelemään tuotteen ainutlaatuiset ominaisuudet