Keittiön kaihtimet

Keittiö on kotisi keskipiste – se ei ole vain käytännöllinen tila, jossa laitetaan ruokaa ja pestään astioita, vaan voit myös tehdä siitä tyylikkään ja viihtyisän.

Tietenkin myös käytännön seikat on huomioitava, koska liedet, astianpesukoneet (ehkä jopa rumpukuivain) voivat saada aikaan kuuman ja kostean ympäristön, joka voi olla tuhoisa tavallisille ikkunaverhoille.

Ole huoleti, sillä tyylikkäät ja elegantit kaihtimet voivat olla ratkaisu. Pyydä paikallista Luxaflex® Showroomiasi esittelemään sinulle eri vaihtoehdot.

Kaihtimet vai verhot

Kaihtimet ja sälekaihtimet ovat paljon tyylikkäämpi ratkaisu keittiöihin kuin tavanomaiset verhot. Niiden avulla voit säätää keittiösi valoisuutta haluamallasi tavalla ja huolehtia keittiösi eristyksestä tyylikkäästi. Ja jos valitset DustBlock®-erikoisvalmisteella käsitellyn tekstiilin, kaihtimesi on viimeistely niin, että ne ovat antistaattiset ja kosteutta ja likaa hylkivät – näin ne on helpompi puhdistaa ja ne pysyvät kauniina pidempään.

DustBlock® saatavana yhdessä

Rullaverhot sopivat kaiken kokoisiin ikkunoihin

Elegantin ohuet, äärimmäisen tyylikkäät, Luxaflex®-rullaverhot sopivat melkein minkä tahansa kokoisiin keittiön ikkunoihin – tarjoten sinulle juuri haluamasi väriskaalan eri tiloihin, eri ikkunamalleihin tai jopa kokonaisiin huoneisiin. Valittavanasi on kirjaimellisesti satoja värejä ja kuoseja, joten löydät varmasti jotakin juuri sinun tyyliisi sopivaa.

Käy tutustumassa koko mallistoon paikallisessa Luxaflex® Showroomissasi

Energiaa säästävät kaihtimet tekevät keittiöstäsi viihtyisämmän

Tiesitkö, että jopa 50 % kotisi lämmöstä voi karata ulos ikkunoiden kautta? Vaikka sinulla olisikin kaksinkertaiset ikkunat? Harkitse siis alkuperäisiä energiaa säästäviä Duette®-kaihtimia, jotka eristävät keittiösi täydellisesti ja pitävät keittiösi viileänä kesällä, lämpimänä talvella ja upean tyylikkäänä ympäri vuoden. Voit myös valita erityisvalmisteiset kankaat, jotka kestävät kaikissa keittiöissä esiintyvää kondensaatiota ja kosteutta.

Pyydä paikallista Luxaflex® Showroomia esittelemään tuotteen ainutlaatuiset ominaisuudet

Liikkuville ja kallistettaville ikkunoille suunnitellut kaihtimet

Onko keittiössäsi liikkuvat tai kallistettavat ikkunat? Älä huoli, sillä voit silti nauttia kaikista kaihtimien ja pehmeiden verhojen hyödyistä. Tiedämme oikein hyvin, kuinka vaikeaa tavallisten verhojen sovittaminen näihin ikkunoihin voi olla, joten olemme kehittäneet ainutlaatuisen sovelluksen, joka kiinnittää käännettävän ja kallistettavan kaihtimen tai verhon oven tai ikkunan kehykseen ruuvaamatta ja poraamatta – voit siis edelleenkin päästää raikkaan ilman sisään ja nauttia näkymistä tai sulkea verhot halutessasi.

Saatavana yhdessä

Kysy paikallisesta Luxaflex® Showroomistasi erilaisista vaihtoehdoista keittiöösi

Käytä kaihtimiasi napin painalluksella

Onko keittiössäsi monta ikkunaa? Tai erikoissuuret ikkunat? Tai vaikeapääsyiset ikkunat? Jos vastaus on ‘kyllä’, sinun kannattaa harkita palkittuja moottorikäyttöisiä verhojamme tai kaihtimiamme, jotka voit nostaa, laskea tai kallistaa yhdellä yksinkertaisella kaukosäätimen painikkeen tai seinäkatkaisimen painalluksella.

Voit säätää valoa ja lämpöä ja luoda intiimiyttä helposti, turvallisesti ja mukavasti. Katso täältä lisätietoja moottoroiduista kaihtimistamme

Suunniteltu turvallisiksi

Keittiö on kodin keskipiste, joten se on luonnollisesti täynnä elämää, ääntä ja lapsia. Tämän vuoksi lasten turvallisuus onkin meille ensisijaisen tärkeää. Lue lapsiturvallisuusesitteemme täältä. Valitse turvallisuus ja mukavuus valitsemalla naruttomat tai moottoroidut nostojärjestelmämme.

Paikallinen Luxaflex® Showroomisi auttaa sinua valitsemaan oikeat ratkaisut keittiöösi.