Huoneen pimennysverhot

Huoneen pimennys vai täydellinen pimeys?

Pimennysverhojen hankkimiselle voi olla useita eri syitä. Sinun voi olla helpompi nukkua pimeämmässä huoneessa (erityisesti kesäkuukausina). Ikkunasta tulviva valo voi myös saada aikaan heijastuksen televisioruudulla. Auttaakseen sinua tämän ongelman kanssa Luxaflex® on kehittänyt kauniin pimennyskangasvalikoiman kotiasi varten.

Saatavana

Laskoskaihtimet

Pelkistetyt, suorat linjat lisänä pienet yksityiskohdat

Autamme sinua luomaan haluamasi kodin

Kaikki tuotteemme ovat todella kevyitä käsitellä. Jotkut kaihtimet pehmentävät ja suodattavat hienovaraisesti auringonvaloa, kun taas toiset puolitummat tai tummat kankaamme pysäyttävät auringonvalon tehokkaasti… joten voit itse päättää kuinka paljon tai vähän valoa haluat oikean tunnelman luomiseksi.

Muita tapoja säädellä valoisuutta

Luxaflex®-tuotteilla voit säädellä valoisuutta kauniisti ja älykkään käyttöjärjestelmän ansiosta voit säädellä valoisuutta kätevästi helppojen ja turvallisten innovatiivisten naruttomien ja moottorikäyttöisten nostojärjestelmien avulla. Katso kuinka innovatiiviset käyttöjärjestelmämme toimivat.

Tehty sinua varten

Huoneen pimennykseen on olemassa monia tyylikkäitä vaihtoehtoja kankaista raskaampiin vuorauksiin. Paikallisen Luxaflex® Showroomin asiantuntijat esittelevät sinulle oikeat ratkaisut kotiisi ja ikkunoihisi.

Monia syitä valita pimennyskaihdin

On tieteellisestikin todistettu, että nukkuminen tapahtuu parhaiten pimeässä. Sen takia Luxaflexilla® on useita erilaisia pimennyskaihtimia, joissa on 100% tiivis kangas. Valitse siis Luxaflex® pimennyskaihdin niihin huoneisiin, joihin haluat täydellisen pimennyksen.

Pimennyskaihtimet, jotka estävät aamu- ja ilta-auringon sisäänpääsyn

Mikäli ilta-aurinko paistaa suoraan esimerkiksi makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen, on siinä tapauksessa pimennyskaihdin käytännöllinen ratkaisu. Ja jos pienet lapset saavat lisäksi nukkua vähän pidempään valoisina kesäaamuina, ovat Luxaflex® pimennyskaihtimet lämpimästi suositeltuja.

Rullakaihtimet pimennyskaihtimina

Luxaflex® rullakaihtimia pimentävällä kankaalla on saatavana esimerkiksi reunalistoilla. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä voi antaa 100% pimennysefektin makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai sinne, mihin sitä vain tarvitsetkin. Tämän tyyppistä pimennyskaihdinta on kaikkien helppo käyttää ja se takaa myös miellyttävän yöunen, myös kesäaikaan kun aurinko laskee myöhään illalla ja nousee aikaisin aamulla.

Lue lisää Luxaflex® rullakaihtimista.

Duette® vekkikaihtimet pimennyskaihtimina

Toinen todella hyvä pimennyskaihdin on Duette® vekkikaihdin; sen takia, että sen kaksinkertaisessa vekkikankaassa on piilotetut narunreiät, ei yhtään tarpeetonta valoa pääse kankaan lävitse huoneeseen asti. Elegantti ja käytännöllinen pimennyskaihdin siis toisin sanoen.

Duette® on lisäksi saatavana useissa eri malleissa, joista yksi erottuu erityisesti mitä tulee pimentämiseen, nimittäin malli Päivä/Yö. Tässä mallissa on kaksi kangasta yhdessä ja samassa kaihtimessa; pimentävä kangas yötä varten ja läpikuultava kangas, joka päästää päivänvaloa sisään, samalla kun se rajoittaa näkemästä suoraan sisälle. Kaikissa Duette® pimennyskaihtimissa on myös eristävä efekti, joka pitää huoneen viileänä kesäisin ja lämpimänä talvisin.

Lue lisää Luxaflex® Duettesta®.

Laskoskaihtimet pimennyskaihtimina

Pimennyskaihtimiemme joukkoon laskemme myös laskoskaihtimemme vuoritetulla kankaalla. Tämä tuote tarjoaa sinulle kauniin pimennyskaihtimen, jossa on sekä tyyliä että laatua. Voit lisäksi valita pimentävän laskoskaihtimen halutessasi moottoroituna, jolloin voit vain yhdellä painikkeen painalluksella nostaa tai laskea kaihdintasi.

Lue lisää Luxaflex® laskoskaihtimista.

Luo huoneeseen juuri sellainen tunnelma kuin itse haluat

Kaikki tuotteemme ovat täydellisiä valon sisäänpääsyn kontrollointiin. Osa tuotteista päästää sisälle huoneeseen pehmeää ja suodatettua päivänvaloa, kun taas toiset tuotteet tiiviimmillä ja pimentävillä kankailla estävät valon sisäänpääsyn. Voit siis toisin sanoen itse päättää, kuinka paljon valoa haluat päästää sisälle, luodaksesi juuri sellaisen tunnelman, jota olit etsimässä.

Useita tapoja säädellä valon sisäänpääsyä

Luxaflex® kaihtimet tarjoavat kauniita mahdollisuuksia valonsäätelyyn ja yhdistettynä älykkääseen, naruvapaaseen tai moottoroituun käyttötapaan lisäävät ne myös turvallisuutta ja mukavuutta. Katso miten innovatiivinen käyttösysteemimme toimii.

Mittatilauksena ja käsityönä

Sinulla on paljon hienoja pimennysvaihtoehtoja, joiden väliltä voit valita, mitä tulee kankaisiin ja vuorikankaisiin. Voit nähdä kaikki vaihtoehdot ja selailla monia mallistojamme paikallisen Luxaflex® jälleenmyyjäsi luona. Täältä löydät asiantuntijamme, jotka mielellään auttavat sinua löytämään kaihtimen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja ikkunaasi parhaiten.