Energiatehokkuus

Luxaflex® on alansa johtaja, mitä tulee huomattaviin ikkunoiden energiasäästöihin. Vuonna 1985 kehitimme erittäin energiatehokkaat Duette®-kaihtimet vastauksena 1970-luvun lopun energiakriisiin.

Viimeisin innovaatiomme on Duette® Architella® -kaihtimet, joiden “kennot kennojen sisällä” -suunnittelu tarjoaa vieläkin paremman energiatehokkuuden.

Jatkamme edelleen erilaisten ikkunaratkaisujen vaikutusten tutkimista. Ilman energiatehokasta ikkunoiden käsittelyä jopa 50 % kodin lämmitykseen ja ilmastointiin käytettävästä energiasta voi karata ulos ikkunoista.

64 mm Duette® Architella®
64 mm Duette® Architella®
Duette®
Duette®

Viisi vinkkiä ikkunoiden energiansäästöön

  1. Varmista, että ikkunasi ja ovesi ovat säänkestävät.
  2. Pidä ikkunat lukittuina lämmityksen tai ilmastoinnin ollessa päällä.
  3. Avaa ikkunaverhot aurinkoisina talvipäivinä hyödyntääksesi ilmaisen auringonlämmön ja sulje ne sitten säilyttääksesi lämmön sisällä.
  4. Sulje ikkunaverhot kuumina kesäpäivinä pitääksesi kuumuuden ulkona

Luxaflex®-tuotteet auttavat säästämään energiaa ikkunoissa kolmella eri tavalla:

1. Eristys

Talvikuukausina kotisi lämpö karkaa ulos ikkunoista, kun taas kesällä lämpö virtaa sisälle näiden samojen ikkunoiden kautta. Käyttämällä eristäviä ikkunaratkaisuja voit pienentää energiankulutusta, säästää lämmitys- ja ilmastointikustannuksissa ja luoda mukavamman asuinympäristön.

2. Auringon lämmön säätely

Auringon antama lämpö, aurinkoenergia, voi olla toivottua talvella lisäämään kotisi lämpöä, mutta kesällä se voi saada huoneet kuumiksi kuin uuni – ja suurentaa ilmastointikustannuksia. Luxaflex®-ikkunaratkaisut auttavat säätelemään auringon lämpöä päästämällä lämpöä kotiisi talvella ja minimoimalla sisälle tulevan lämmön kesällä.

3. Päivänvalo

Päivänvalolla huoneet voidaan valaista luonnollisesti keinotekoisen valon sijaan. Monet ikkunaratkaisumme auttavat tuomaan luonnonvaloa sisään huoneisiin vähentäen muun tyyppisen valaistuksen tarvetta, mikä auttaa myös pienentämään energiakustannuksia.

Eristys
Eristys
Auringonlämmön säätely
Auringonlämmön säätely

Vieraile paikallisessa Luxaflex® Showroomissa tutustumassa energiaa säästäviin Duette®-kaihtimiin ja pyydä neuvoa asiantuntijalta oman kotisi ratkaisuihin.