Verannan kaihtimet

Jotta voit nauttia kaikista oleskelutiloistasi ympäri vuoden

Veranta voi olla kuuma kuin uuni kesällä ja kylmä kuin pakastin talvella. Oikeiden kaihtimien avulla voit säädellä näitä äärilämpötiloja – ja nauttia verannastasi aina, kun haluat.

Katso lisätietoja siitä, kuinka Luxaflex® Duette®- ja Vekkikaihtimet -kaihtimet voivat tehdä verannastasi mukavan paikan, josta voit nauttia ympäri vuoden.

Duette®-kaihdin verannalle
Duette®-kaihdin verannalle

Energiatehokas verannan kaihdin

Hunter Douglasin kehittämät Duette®-kaihtimet tarjoavat sinulle molempien maailmojen parhaat puolet; ne auttavat sinua pitämään kuumuuden poissa kesällä ja lämmön sisällä talven kylminä kuukausina. Itse asiassa ne säilyttävät lämmön niin tehokkaasti, ettei sinun ehkä tarvitse kääntää lämmitystä niin isolle – ja voit säästää lämmityslaskuissasi.

Kuinka Duette®-kaihtimet toimivat verannallasi

Kaikissa Duette®-kaihtimissa on ainutlaatuinen kennorakenne, joka on suunniteltu erityisesti sulkemaan ilma sisälle ja tarjoamaan erinomainen eristys, kun tarvitset sitä eniten. Duette®-tekstiilit voidaan myös pintakäsitellä niin, että ne heijastavat jopa 78 % lämmöstä takaisin ulos, mikä auttaa pitämään kotisi viileämpänä kesällä.

64 mm Duette® Architella® Shades
64 mm Duette® Architella® Shades
64 mm Duette® Architella® Shades
64 mm Duette® Architella® Shades

Laskostetut verannan kaihtimet

Nauti nopeasta valon, varjon, lämpötilan ja yksityisyyden säätelystä helpon ja räätälöidyn laskostetun rakenteen avulla, joka voidaan avata ja sulkea helposti ja nopeasti. Verannan kaihtimien kapealinjaisen suunnittelun ansiosta ne eivät rajaa näkökenttää, vaan tarjoavat täyden panoraamanäkymän.

Laskoskaihtimet ovat plussaa

Topar® Plus on erityinen tekstiilipinnoite, joka heijastaa tehokkaasti lämpöä ja auringonvaloa, mutta se ei vaikuta vekkikaihtimesi värin syvyyteen ja täyteläisyyteen. Tämän vuoksi se sopii ihanteellisesti kaihtimille, jotka on tarkoitettu verannoille tai suuri-ikkunaisiin huoneisiin.

Plissé Shades
Plissé Shades

Erikoisviimeistelyt

Luxaflex® DustBlock®:lla pintakäsitellyt tekstiilit ovat antistaattisia ja ne hylkivät kosteutta ja likaa aktiivisesti. Tämän vuoksi ne on erityisen helppo pitää puhtaina ja tahrattomassa kunnossa – ne näyttävät tyylikkäiltä ja raikkailta vielä pitkään.

Tyylikkäät pintakuvioinnit ja ihastuttava väripaletti

Verannan kaihtimien ei tarvitse olla klassiset. Duette®- tai Vekkikaihtimiemme laajassa valikoimassa on elegantteja kuoseja, täyteläisiä ja läpikuultavia tekstiilejä – jotta voit löytää sinulle sopivan tasapainon valoisuuden, yksityisyyden ja upean suunnittelun välillä.

Erikoiset muodot ja korkeat kattoikkunat

Jokainen veranta ja ikkuna mitataan asiantuntevasti ja kaihtimet tehdään taidokkaasti mittatilaustyönä, joten epätavallisimmatkin muodot, kaltevuudet ja yksilölliset koot voidaan huomioida onnistuneesti. Paikallinen Luxaflex® Showroom antaa sinulle kaiken tarvitsemasi avun.

Helppo käyttää – koosta riippumatta

Riippumatta siitä, kuinka suuri verantasi on, voit avata ja sulkea Duette®- tai Vekki-kaihtimesi yksinkertaisesti kaukosäätimellä tai seinäkatkaisimella. Tai voit valita lapsiturvallisen käsikäyttöisen järjestelmän… valinta on sinun – joka tapauksessa voit nauttia helposta tavasta säätää valoisuutta ja yksityisyyttä. Paikallinen Luxaflex® Showroomisi auttaa mielellään etsimään sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Vieraile paikalisessa Luxaflex® Showroomissa ja pyydä lisätietoja ja asiantuntijan neuvoja.