Kattoikkunoiden kaihtimet

Täydellinen valon säätely ja älykäs lämmönsäätö

Kattoikkunan lisääminen voi tehdä huoneesta valoisamman ja antaa sille avoimemman ja ilmavamman tunnelman.

Mutta samalla kaikki auringonvalo voi aiheuttaa häikäisyä ja tehdä huoneen tukalan kuumaksi. Luxaflex® Skylight -kaihtimilla voikin olla suuri merkitys kotisi viihtyvyydelle.

Kauniita unia

Päästääkö makuuhuoneesi uusi kattoikkuna auringon ensimmäiset säteet virtaamaan sisälle? Valitse siis tyylikäs huoneenpimennyskangas ja nauti hyvin ansaitsemasi yöunet.

Skylight saatavana valittaessa

Nauti valosta – säädä lämpöä

Kattoikkunat voivat olla olennainen osa verantaa; ja jos sinulla on veranta, tiedät kuinka se voi vangita lämmön kesällä ja päästää sen ulos talvella. Tähän on olemassa yksi helppo ratkaisu – valitse yksinkertaisesti tyylikkäät ja energiatehokkaat Duette®-kaihtimet ja voit säädellä lämpötilaa ihanteellisesti ympäri vuoden ja saat juuri sopivan määrän yksityisyyttä.

Helpot ratkaisut vaikeapääsyisiin kattoikkunoihin

Mietitkö kuinka onnistut avaamaan ja sulkemaan korkealla olevan kattoikkunan? Ainutlaatuiset moottorikäyttöiset järjestelmämme tekevät elämästäsi helpompaa. Niiden avulla voit säädellä valon määrää nopeasti ja helposti kaukosäätimellä tai seinäkatkaisimella.

Korkeaa hienostuneisuutta

Eksklusiiviset kuosimme eri asteisilla läpikuultavuuksilla, täydellisestä kattoikkunakaihdinmallistostamme löytyy täydellinen ratkaisu jokaiseen kotiin. Käy tutustumassa kaikkiin upeisiin kankaisiimme paikallisessa Luxaflex® Showroomissa.

Etsitkö erityistä ratkaisua?

Ymmärrämme, että kattoikkunat voivat olla erikoisen mallisia ja minkä tahansa kokoisia. Tämän vuoksi kaikki kaihtimemme tehdään mittatilaustyönä ja asennetaan ammattimaisesti, joten voit olla varma siitä, että ne sopivat ikkunaasi täydellisesti. Varaa ilmainen suunnittelutapaaminen Luxaflex® Showroomiin saadaksesi asiantuntijaneuvoja oikean tuotteen valitsemiseksi kattoikkunaasi.