Käännettävät ja kallistettavat ikkunat

Kallistuvat ja käännettävät ikkunat ovat yhä yleisempi valinta uusissa kodeissa. Ne voidaan avata helposti ja yksinkertaisesti ylhäältä ja päästää raikas ilma virtaamaan sisään. Käytännön syistä ne aukeavat myös kokonaan sisäänpäin, jotta ikkunoiden peseminen olisi helpompaa.

Täydellinen kallistus

Perinteiset ikkunatekstiilit voivat olla ongelmallisia kallistettavien ja käännettävien ikkunoiden kanssa, minkä vuoksi kaihtimet ovat erinomainen ratkaisu näihin ikkunoihin.

Luxaflex® on kehittänyt kokonaisen malliston kallistettaville ja käännettäville ikkunoille (ja oville) mukaan lukien rullakaihtimet, leveät sälekaihtimet, vekkikaihtimet ja Duette®-kaihtimet. Kaikkiin näihin erinomaisiin tuotteisiin sisältyy:

Vekkikaihtimet

Älykkäästi räätälöidyt vekkikaihtimet on suunniteltu niin, että ne sopivat täydellisesti kallistettavien ja käännettävien ikkunoiden ja lasiovien kehyksiin.

Kaikki vekkikaihtimet suodattavat kauniisti päivänvaloa ja antavat sinulle kaiken haluamasi yksityisyyden ainutlaatuisen Top Down/Bottom Up-toimintomme ansiosta.

Ja upea kangaskokoelma sisältää häikäisevän valikoiman värejä ja tekstuureja – samoin kuin erilaisia tyylejä läpinäkyvistä pimennystekstiileihin.

Tutustu Vekkikaihtimiin täällä

Duette®-kaihtimet

Täydellinen valinta niin suurille kuin pienillekin ikkunoille, Luxaflex® Duette® -kaihtimet voidaan kiinnittää suurimpaan osaan ikkunakehyksiä mukaan lukien vinyyli-ikkunat, lasipalkit ja seinät tai katot – ilman, että kallistettavan ja käännettävän ikkunan lasia tai kehystä on porattava.

Lisäbonuksena Duette®-kaihtimien ainutlaatuiset energiaa säästävät ominaisuudet pitävät kotisi viileänä kesällä ja lämpimänä talvella. Erikoiskankaamme ovat ihanteellisia kosteisiin huoneisiin ja kylpyhuoneisiin.

Katso lisätietoja Luxaflex® Duette® -kaihtimista täältä

Leveät sälekaihtimet

Klassiset leveät sälekaihtimet toimivat kauniisti kallistettavien ja käännettävien ikkunoiden kanssa.

Ne voidaan integroida saumattomasti ikkunakehykseen sivuohjaimien kanssa, jotka pitävät kaihtimen tarkasti paikallaan, kun ikkunaa kallistetaan auki.

Käy tutustumassa leveiden sälekaihtimien valikoimaan täällä

Oikean kaihtimen valinta kallistettavalle ja käännettävälle ikkunalle

Ota rennosti…paikallinen Luxaflex® Showroom antaa sinulle kaiken tarvitsemasi avun.

Asiantuntijat auttavat sinua prosessin alusta loppuun antaen inspiraatiosi näyttää tietä kohti värejä, tekstuureja ja materiaaleja, joista pidät eniten.

Tämän jälkeen käymme työhön, teemme tarkat mittaukset ja arvioimme huoneesi ja ikkunasi varmistaaksemme, että kallistettavat ja käännettävät verhosi on räätälöity täsmällisesti kotiisi.

Ja lopuksi mittatilaustyönä tehty Luxaflex®-kaihtimesi asennetaan täydellisesti ammattitaitoisesti, joten voit istua alas ja nauttia näkymistä.

Löydä lähin Luxaflex® Showroom täältä