Usein esitetyt kysymykset

More information on

Usein esitetyt kysymykset


Mistä löytyvät tiedot tuotteiden väreistä ja tekstiileistä verkkosivuilla?

Joitakin värejä ja kankaita esitellään tuotesivulla, mutta vain rajoitettu määrä värejä, kankaita ja materiaaleja. Tutustu koko mallistoomme Luxaflex® Showroomissa, jossa voit nähdä kaikki värit/kankaat/materiaalit, joista voit valita.

Ota huomioon, että tulostimien, skannereiden, tietokonenäyttöjen ja internetselaimien ominaisuudet aiheuttavat vaihteluita värissä, tekstuurissa, yksityiskohdissa, kontrasteissa ja kirkkaudessa. Parhaan tuntuman eri väreistä ja tekstiileistä saat vierailemalla paikallisessa Luxaflex® Showroomissa.

Mistä saan lisätietoa Luxaflexin uutuuksista?
Uudet Luxaflex-innovaatiot on yleensä esitelty verkkosivuston aloitussivulla.

Onko mahdollista asentaa jälkikäteen PowerView® moottorointi jo ostettuihin Luxaflex® kaihtimiini?

Tietyissä tapauksissa on mahdollista asentaa jälkikäteen PowerView® moottorointi jo valmistettuihin Luxaflex® kaihtimiin, mutta tuotetyyppi ja kaihdinmalli määrittävät, onko se mahdollista.

Saadaksesi vastauksen siihen, voiko juuri sinun kaihtimiasi täydentää PowerView® moottoroinnilla, ota yhteyttä siihen jälleenmyyjään, josta olit ostanut kaihtimet, tai johonkin muuhun Luxaflex® jälleenmyyjään omalla alueellasi. Kaikki myymälät löydät täältä>>

Mistä saan lisätietoa Luxaflexin® uusimmista ympäristöystävällisistä tuotteista?

Rullaverhot
Ympäristöä säästävät Greenscreen®-tekstiilimme on valmistettu biohajoavista ja uusiutuvista luonnonvaroista ja jopa kierrätetystä PET-muovista. Greenscreen®-kankaat ovat saatavina suosituissa Screen-rullaverhoissamme.

Suurin osa tuotteistamme on OEKO-TEX® 100:n, GREENGUARD:in tai Cradle to Cradle:n sertifioimia. Näissä tuotteissa ei ole mahdollisesti vaarallisia aineita ja ne auttavat pitämään elinympäristön terveellisenä.

Puiset sälekaihtimet
Yli 90 % Luxaflexin® puisten sälekaihtimien kokoelman puumateriaalista on FSC®-sertifioitu.

FSC-logolla tunnistetaan hyvin hoidettujen metsien puut, jotka on erillisesti sertifioitu noudattaen Hyvän metsänhoidon neuvoston (Forest Stewardship Council®) määräyksiä.

Tämä tarkoittaa, että alkuperämetsä on tarkistettu ja arvioitu ympäristöllisten, sosiaalisten ja taloudellisten periaatteiden ja kriteereiden pohjalta, Hyvän metsänhoidon neuvoston ohjeiden mukaisesti.

Duette®-kaihtimet
Duette®-kaihtimet ovat alkuperäiset energiaa säästävät kaihtimet, yli 20 vuoden kehittelyn tulos, ja ne tuovat koko kotiisi täydellisen yhdistelmän tyyliä ja käytännöllisyyttä.

Duette®-kaihtimien ainutlaatuinen kennorakenne on suunniteltu niin, että se vangitsee lämmön sisälleen tarjoten arvokkaan eristyksen, joka pitää lämmön sisällä talvella ja kuumuuden fiksusti ulkona kesällä.

Tämä antaa lisälämpöä ja mukavuutta ja tuo säästöjä sähkölaskuihisi

Sälekaihtimet
Leveät Luxaflex®-sälekaihtimet valmistetaan korkeimpien laatustandardien mukaan 98-prosenttisesta kierrätysalumiinista.

Pystysuuntaiset sälekaihtimet
Varmistaaksemme, että tuotteemme auttavat tekemään asuinympäristöstä mahdollisimman terveellisen, useimmat kangaslamellimme on OEKO-TEX® 100- ja/tai GREENGUARD-sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että tuotantoprosessin aikana ei ole käytetty haitallisia aineita, ja että tuotteemme varmistavat paremman ilmanlaadun.

Tarjoamme jopa Cradle to Cradle -sertifioituja Greenscreen®-tekstiilejä, jotka on valmistettu uudelleen käytettävistä ja PVC-vapaista materiaaleista.

Mitä “UV-suoja” tarkoittaa?

UV viittaa sanaa ultravioletti. Auringon ultraviolettisäteily voi olla hyvin haitallista. On tärkeää, että tuotteemme pysäyttävät UV-säteet ja suojaavat lattiaa ja huonekaluja haalistumiselta ja muilta vahingoilta.

UV-suojalla tarkoitetaan menettelyä, jolla tuotteemme estävät mahdollisesti vahingollisen ultraviolettisäteilyn. Tyypillisesti ei-harsomaisille tuotteille suoja on 98 – 99 %. Jopa harsomaiset tuotteemme, kuten esimerkiksi Silhouette®-kaihtimemme, voivat estää jopa 88 % UV-säteilystä säleet auki -asennossa.

Miten käytän LiteRise® kaihdintani oikein?


Mikäli kaihtimessa on Duette® kangas, on kaihdinta käytettävä rauhallisesti, jotta tuotteen mekanismi “ehtisi” keräämään kankaan ja narun. Tämä on erityisen tärkeää pimentävien Duette® kankaiden kohdalla, joissa jopa ilma, joka on kerääntynyt kaihtimen ilmataskuihin, on ehdittävä puristua ulos samaan tahtiin kuin vekit “painautuvat yhteen”.

Koskee kaikkia LiteRise® tuotteita:

Käytä kaihdinta vetimestä/vetimistä. Vältä vetämästä sivulle kaihtimen alaosassa, sillä se saattaa aiheuttaa sen, että kaihtimesta tulee vino ja että se “vetää vinosti”.

Malli 7 ja 12:

Kun haluat vetää kaihtimen alas, on tärkeää aloittaa alalistasta. Kun alalista on halutussa asennossa, voidaan säätää välilistaa.

Kun haluat sitten avata kaihtimen, säädetään välilistaa ensin. Kun välilista on halutussa asennossa, voidaan alalistaa säätää.

Jos vedät sekä väli- että alalistaa yhtä aikaa, kaihdin vaurioituu.

Mikäli olet epävarma siitä, mikä kaihdinmalli sinulla on, ota yhteyttä johonkin Luxaflex® jälleenmyyjään.

Miten käytän SmartCord® kaihdintani oikein?


Kaihdinta lasketaan vetämällä käyttönarua alas ja 45 asteen kulmassa kohti kaihtimen keskiosaa.

Kun olet saanut sen haluttuun asentoon, vedetään käyttönarusta hieman vastakkaiseen suuntaan (reunan suuntaan). Tämä pysäyttää kaihtimen.

Kun kaihdin halutaan avata, vedetään käyttönarusta 2-3 kertaa pystysuoraan alas. Kaihdin näin ollen pumpataan ylös.

Malli 7 ja 12:

Tyypeissä 7 ja 12 säädetään alalistaa vasemmalla puolella olevalla narulla ja välilistaa oikeanpuoleisella narulla. Kahden listan itse käyttö tapahtuu samalla tavalla kuin yllä on kerrottu.

Muista kuitenkin, että alalista on laskettava ensin haluttuun asentoon, ennen kuin välilistaa säädetään. Kun kaihdin avataan, nostetaan välilista ensin.

Mikäli välilistaa nostetaan niin, että alalistan annetaan olla siihen “kasaantuneena” yhteen,
tulee kaihdin vaurioitumaan.

Mikäli olet epävarma siitä, mikä kaihdinmalli sinulla on, ota yhteyttä johonkin Luxaflex® jälleenmyyjään.

Mistä saan lisätietoa Luxaflexin® erilaisista käyttöjärjestelmistä?
Mitä “Suunnittelu ja käsityö” tarkoittavat Luxaflex®-tuotteiden yhteydessä?
Kaikki Luxaflex®-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu yksilöllisesti huippuluokan tuotekehittely-yksiköissämme.

Myykö Luxaflex® suoraan asiakkaille?

Luxaflex®-tuotteet ovat ainutlaatuisia. Jokainen tekemämme tuote on todellakin “ainutlaatuinen”, koska valmistamme tuotteen juuri sinulle.

Varmistaaksemme, että Luxaflex®-tuotteen osto- ja käyttökokemuksesi olisi paras mahdollinen, brändimme myynnistä huolehtii yksinomaisesti ammattimaisesti koulutettujen jälleenmyyjien ja showroomien verkosto.

Luxaflex® Showroomissa saat asiantuntijaneuvoja mukaan lukien ammattimaiset kodin mittaus- ja asennuspalvelut, jotta saat varmasti juuri oikeanlaisen tuotteen kotiisi. Tämän vuoksi Luxaflex®-brändin tuotteita ei ole myytävänä verkossa.

Minkälaiset vaihto-oikeudet tuotteilla on?
Luxaflex®-tuotteet valmistetaan yksilöllisesti ja tämän vuoksi niitä ei voi palauttaa/vaihtaa, paitsi jos ne ovat viallisia Luxaflex®-takuun mukaisesti. Voit kuitenkin keskustella vaihtoehdoista jälleenmyyjäsi kanssa, joka auttaa löytämään mahdollisia ratkaisuja.
Kuinka löydän lähimmän Luxaflex® Showroomin?
Mene valtuutetun Luxaflex® Showroomin paikantimeen, syötä postinumerosi ja näet luettelon paikallisista valtuutetuista jälleenmyyjistä.
Mistä voin saada tuotenäytteitä?
Luxaflexin koko väri- ja materiaalivalikoima on esitelty Luxaflexin® näytekansioissa. Ota yhteyttä paikalliseen Luxaflex®-myymälään nähdäksesi näytteet suosikkituotteistasi. Etsi lähin jälleenmyyjäsi Valtuutetun jälleenmyyjän showroomin paikantimen avulla.
Mistä saan lisätietoa Luxaflexin® arkkitehtuurituotteista ja ikkunaratkaisuista?
Käy katsomassa lisätietoja osoitteessa www.luxaflexproject.se.

Tarvitsetko apua? Ota meihin yhteyttä.

Puhelin

020 7353 510

Sähköposti

info@luxaflex.fi