Mittaaminen

Luxaflex® suosittelee, että ikkunasuunnittelun ammattilainen mittaa ja asentaa asiantuntevasti verhot, kaihtimet ja markiisit oikeanlaisen asennuksen ja toiminnan varmistamiseksi. Suurin osa Luxaflex®-myymälöistä tarjoaa tämän ammattimaisen palvelun ostaessasi uutta tuotetta.

Mittaus ja asennus

Ammattiasentaja

Jos asennus ei ole täydellinen, myöskään tyyli ei ole täydellinen. Kun siis olet löytänyt oikeat verhot ikkunaasi, sinun kannattaa maksimoida investointisi palkkaamalla ammattiasentaja. Paikallisessa Luxaflex® Showroomissa voit pyytää avuksesi ammattitaitoisen ja luotettavan asentajan.

Teetkö sen mieluummin itse?

Monissa tuotteissamme on annettu erityiset asennusohjeet, mutta suosittelemme kuitenkin pitämään muutaman asian mielessä:

  1. Mittaa jokainen ikkuna huolellisesti. Tämä sisältää vaakasuorat mittaukset ylhäällä, keskellä ja alhaalla ja pystysuuntaiset mittaukset kummallakin puolella ja keskellä.
  2. Tee sitten vielä tärkeä vinomittaukset. Näiden mittausten yhdistelmä kertoo onko ikkuna neliömäinen.
  3. Jos ikkuna ei ole neliömäinen, harkitse ulkoista asennusta ikkunaverhojen/-kaihdinten asentamiseksi aukon yläpuolelle.
  4. Jos ikkunan tekstiili liukuu toiselle puolelle, kun se on nostettu, ikkuna ei ehkä ole täysin vaakasuora. Monilla verhoilla on säädettävä alakiskopaino. Sitä voidaan siirtää ikkunan kehyksen kompensoimiseksi ja liukumisen estämiseksi.

Huomioitavia asioita kunnollisen asennuksen ja toiminnan varmistamiseksi

Mitä asioita kannattaa huomioida ennen ostamista

Luxaflex® on suunnitellut ja tehnyt kaikki kaihtimet mittatilaustyönä. Uskomaton panostuksemme laatuun ja innovaatioihin tarkoittaa, että Luxaflex® tarjoaa sinulle vaihtoehtoja, joita et löydä mistään muualta.

Ennen laadukkaan Luxaflex®-tuotteen ostamista on huomioitava monia asioita:

Paikallisessa valtuutetussa Luxaflex® Showroomissasi asiantuntijat auttavat sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Mistä löydän asennusohjeet ja oppaat?

Kaikkien tuotteiden asennusohjeet löytyvät täältä.

On tärkeää tietää, kuinka paljon tilaa vaaditaan, sekä kuinka paljon ja minkä tyyppisiä asennustyökaluja turvalliseen ja oikeanlaiseen kaihtimien asennukseen tarvitaan.

Huomioitavat asiat ennen Luxaflex®-tuotteen asentamista:

Jos tarvitset apua tuotteesi asentamisessa, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi.