Rullakaihtimet

Luxaflex® rullakaihtimet ovat moderneja klassikkoja, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Suorat, yksinkertaiset linjat sopivat kaikkiin koteihin ja voivat tuoda kontrastina ilmettä ikkunaan tai päinvastoin mukautua hillitysti kotisi muuhun tyyliin. Se on täysin kiinni omista mieltymyksistä. Minkälaisesta pidätkin, takaa rullakaihtimesi optimaalisen suojauksen.

Anna persoonallisen kädenjälkesi näkyä

Rullakaihdinmallistomme tarjoaa valtavan määrän erilaisia kankaita valolta suojautumiseen ja näkösuojaa varten. Voit valita 300 erilaisesta kankaasta ja voit olla täysin varma siitä, että löydät kankaan, jossa ovat kaikki ne ominaisuudet, joita ulkonäöllisesti ja toiminnallisesti siltä toivot. Voit myös toteuttaa itseäsi valitsemalla kankaan ja siihen sopivan alalistan, vetonupin tai sivuvedon.

Tulevaisuuden rullakaihdin

Uusi Luxaflex® LiteRise® tekee rullakaihtimesi käyttämisestä helppoa ja kevyttä. Klassinen jousi ja kuulaketju on korvattu älykkäällä portaattomalla tekniikalla, jossa voit nostaa tai laskea rullakaihtimesi juuri sille korkeudelle, johon haluat. Ainoastaan kevyt veto kaihtimen alalistasta riittää – se vie rullakaihtimen täysin uudelle aikakaudelle!

Yhdessä paneeliverhojen kanssa

Luxaflex® rullakaihtimet ovat myynnissä vain Luxaflex® jälleenmyyjien kautta. Asiantuntevat jälleenmyyjämme ovat käytettävissäsi, kun tarvitset opastusta ja tietoa tuotteistamme myymälässä tai kodissasi. Samalla voit tutustua koko mallistoomme, joka tarjoaa kaihtimia kaikissa maailman väreissä, kuvioissa ja rakenteissa. Tilaukset tehdään myös jälleenmyyjien kautta.

Luxaflex® LiteRise®

Uniikit ominaisuudet

  • yksilölliset valintamahdollisuudet
  • klassinen ulkonäkö
  • jännittäviä värejä ja kuvioita
Kindveilig

Turvallinen ja helppo käyttö

Me Luxaflexilla® olemme asettaneet lasten turvallisuuden etusijalle. Suunnittelufilosofiamme yksi kulmakivistä on tehdä tuotteistamme turvallisempia koteihin, joissa on vauvoja ja pieniä lapsia.

lisätietoja

Mallit

Vapaasti laskeutuva

Klassinen rullakaihdin tavallisiin ikkunoihin, jonka monet lisävalintavaihtoehdot ilmentävät juuri sinun omaa persoonallista tyyliäsi.

Pingotettu

Vaijereilla kiinnitetty rullakaihdin pysyy hyvin paikoillaan vaijereiden avulla ja sopii siksi hyvin kippi-ikkunoihin ja oviin.

Skylight

Vaihtoehtona kattoikkunoihin on Luxaflex® Skylight. Oikealla kangasvalinnalla se on myös erinomainen kaihdin pimentämiseen.

Kasetti

Rullakaihtimen kangasrulla ja mekanismi on piilotettu valkoiseen, mustaan tai alumiininväriseen kasettiin, joka tuo kaihtimeen hillittyä tyylikkyyttä. Valittaessa pimentävä kangas ja sivulistat se on optimaalinen vaihtoehto pimennyskaihtimena.

Värit & materiaalit

Läpinäkyvä

Läpinäkyvä

Läpinäkyvä kangas on hyvä valinta, kun haluat enemmän päivänvaloa huoneeseen, mutta kuitenkin vähän näkösuojaa. Läpinäkyvä kangas ei suojaa aivan täydellisesti, joten se ei sovellu silloin jos halutaan estää ohikulkijoita näkemästä sisään. Läpinäkyvä kangas on erinomainen kaihdinmallissa, joka on tarkoitettu päivä/yö käyttöön. Tässä kaihtimessa on yhdistetty kaksi kangasta; läpinäkyvä päiväkäyttöön ja pimentävä tai tiheä iltaa ja yötä varten. Läpinäkyvää kangasta ei käytetä normaalisti etelään päin olevissa ikkunoissa, joissa auringonpaiste on voimakkainta.

Puoliläpinäkyvä

Puoliläpinäkyvä

Puolinäkyvä kangas päästää riittävän paljon päivänvaloa huoneeseen. Se antaa sinulle myös kohtuullisen näkösuojan ja useimmissa tapauksissa kankaan läpi näkyy vain hahmoja. Puoli- läpinäkyvää kangasta voidaan käyttää kaikissa huoneissa ilmansuunnista huolimatta. Huomioi kuitenkin, että huoneissa joissa on TV tai tietokone tarvitaan useimmiten tiheä tai pimentävä kangas häikäisyä estämään.

Tiheä

Tiheä

Kun valitset tiheän kankaan, eivät ohikulkijat voi useimmissa tapauksissa nähdä mitään sisälle, ei edes hahmoja tai varjoja kankaan läpi. Jos pidät näkösuojaa tärkeämpänä kuin näkymää, niin silloin sinun kannattaa valita tiheä kangas. Lisäksi se on erinomainen valinta huoneisiin,joissa on TV tai tietokonenäyttö. Skandinaviassa valitaan useimmiten tiheä kangas, koska terävä valo luo häikäisyä.

Pimentävä

Pimentävä

Pimentävä kangas on erinomainen valinta makuu- ja lastenhuoneeseen, kun haluat välttyä kokonaan auringonvalolta tai katulamppujen loisteelta. Pimentävä kangas estää auringonsäteiden sisäänpääsyn kaihtimen läpi kesäaamuisin.

Värit ja toiminta

Värit ja toiminta

Luxaflex® rullaverhoja on saatavana vaaleita ja tummia sävyjä, yksivärisiä ja kuviollisia, maanläheisiä ja räiskyviä sävyjä – värejä jokaiseen makuun. Osassa kankaista on myös Dust Block-pinta; kangaskäsittely molemmillakin puolilla kangasta, joka tekee siitä enemmän likaa hylkivän kuten esimerkiksi vesi- ja öljypohjaisia tahroja. Löydät uudesta mallistosta myös melkoisesti ympäristöystävällisiä, kestäviä kankaita kuten GreenScreen Eco ja GreenScreen Revive; kangas, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista.

Tekniset

Tekniset

Jos tarvitset jonkun erityisen tehokkaan kaihtimen, sinun pitää silloin etsiä kankaita teknisillä ominaisuuksilla. Meiltä löydät kankaita, jotka on kehitetty erityisesti heijastamaan auringon säteitä ja lämpöä ja toisaalta estämään huoneen liiallista lämmön nousua. Tekniset kankaat ovat läpinäkyvyydeltään erilaisia laadusta riippuen ja soveltuvat erityisen hyvin toimisto- tai muihin tiloihin, joissa näkymä ja auringonsuojausarvot ovat yhtä tärkeitä.

Henkilökohtaiset valinnat

Käyttö: LiteRise®

Käyttö: LiteRise®

Nyt on saatavana uusi käyttömekanismi – LiteRise® – portaaton toiminto, joten voit asettaa kaihtimen täsmälleen sille korkeudelle, mihin haluat. Kevyellä vedolla alalistasta voit nostaa ja laskea kaihdinta helposti.

Koristeet

Koristeet

Rullakaihtimet, joissa on jousi voidaan viimeistellä erilaisilla vetonupeilla nahasta, puusta, alumiinista ja muovista. Rullakaihtimiin on saatavana myös erilaisia koristelistoja ja -reunuksia kaihtimen alareunaan.

Moottori

Moottori

Moottoriohjauksen etuna on mm. käyttömukavuus ja turvallisuus. Valittavana on kolme eri moottoria; 24V, hiljainen tai paristomoottori. Voit päättää myös ohjaatko moottoria seinäkytkimestä, kaukosäätimellä vai seinä- lähettimellä. Vaihtoehtoja ovat myös valo-, lämpötila- sensori tai ajastin.

Klassinen rullaus

Klassinen rullaus

Rullakaihtimessa, jossa on perinteinen jousitoiminto, kaihdinta rullataan ylös ja alas vetämällä kaihtimen alareunasta. Vaihtoehtona on myös sivuveto päättymättömällä muoviketjulla valkoisena, harmaana tai mustana tai teräsketjulla. Muut käyttömekanismit ovat LiteRise® ja moottori.

Uniikit mahdollisuudet

Panoraamaikkuna

Todella suuriin ikkunoihin on saatavana Luxaflex® XL- ja XXL-rullakaihtimet, joita voidaan kytkeä yhteen jopa kolme kaihdinta samaan käyttömekanismiin. Näin voidaan peittää kokonaispinta-ala, joka voi olla jopa 48 neliömetriä.

Kotiteatteri

Luxaflex® rullakaihdin kankaissa on myös valkokankaita elokuvien esittämiseen. Kankaan rullaat ylös elokuvan päätyttyä. Yhdistä moottorin kanssa ja se on melkein sama kuin menisi elokuviin!

Moottorointi

Korkealla sijaitseviin ikkunoihin tarjoamme ratkaisuksi rullakaihtimen sulkemiseen ja avaamiseen moottorointia. Moottoriin ohjaukseen voit valita kaukosäätimen, seinäkytkimen, ajastimen tai aurinkosensorin.

Kattoikkuna

Kattoikkunaasi on saatavana erilaisia vaihtoehtoja, joista Luxaflex® Skylight on yksi. Oikealla kangasvalinnalla saat sen toimimaan erinomaisesti pimennyskaihtimena. Korkealla sijaitsevaa kaihdinta voit vetää vetokepillä.

Ehkä olet kiinnostunut

Hae lisäinspiraatiota ja henkilökohtaista neuvontaa

Luxaflex® kaihtimet ovat räätälöidysti tehty ikkunoihisi toiveittesi mukaan. Luxaflex® jälleenmyyjältä saat asiantuntevaa opastusta oikean kaihtimen valintaan.

Etsi jälleenmyyjä
Top