Käyttötapa

Moottorikäyttöinen vai käsikäyttöinen järjestelmä?

Voit nauttia yksinkertaisesti ja vaivattomasti käytettävistä kaihtimista monin eri tavoin, joten löydät varmasti täydellisen ratkaisun omaan kotiisi.

Me Luxaflexilla® olemme asettaneet lasten turvallisuuden etusijalle. Suunnittelufilosofiamme yksi kulmakivistä on tehdä tuotteistamme turvallisempia koteihin, joissa on vauvoja ja pieniä lapsia. Lataa ilmainen lapsiturvallisuusesitteemme.

Paikallinen Luxaflex®-jälleenmyyjäsi esittelee sinulle oikeat ratkaisut kotiisi ja ikkunoihisi.

PowerView® Moottorointi

Ohjaa kaihtimiasi älypuhelimellasi, tabletillasi, tai käyttämällä kaukosäädintä (nk. Pebble®).
PowerView® -sovelluksella, jonka voit ladata älypuhelimeesi ja/tai tablettiisi, voit muun muassa liikuttaa kaihtimiasi tarkalleen haluamaasi kohtaan yhdellä kevyellä sormen pyyhkäisyllä. Sovellus yhdessä RemoteConnectin kanssa antaa sinulle mahdollisuuden ohjata kaihtimiasi kun olet lomalla – jotta kotisi näyttäisi asutulta. Täydellistä valoisuuden, yksityisyyden ja turvallisuuden hallintaa – sekä silloin kun olet kotona että silloin kun lähdet lomalle.

Saatavana

SmartCord®

Ainutlaatuisen sisään vedettävän narun ansiosta voit nostaa ja laskea kaihtimesi ilman sotkuisia ja rumasti roikkuvia naruja.

Saatavana

LiteRise®

Naruttoman LiteRise®-järjestelmämme avulla nostat kaihtimen helposti ylös työntämällä ylöspäin ja lasket sen vetämällä alaspäin. Kaihtimesi pysyy juuri siinä, mihin jätät sen.

Saatavana

Top-Down/Bottom-Up

Avaa ylhäältä tai alhaalta, tai asettele puoliväliin. Luo täydellinen tasapaino yksityisyyden ja luonnonvalon välille.

Saatavana

Kattoikkuna

Säätele valoisuutta ja lämpöä yksinkertaisella kattoikkunoita varten suunnitellulla toiminnolla. Nauti luonnonvalosta yhdessä kattoikkunoiden lisävalonsäädön kanssa niin, että heijastumista tapahtuu vähemmän televisio- ja tietokoneruuduilla.

Saatavana

Käyttö kammella tai säätösauvalla

Liu’uta pystysuuntaisia kaihtimia ja muita Luxaflex®-tuotteita vaivattomasti kampi- tai säätösauvajärjestelmällä, joka nostaa ja kallistaa yhdellä yksinkertaisella toimenpiteellä.

Saatavana

Naruliittimien pikavapautus

Nämä liittimet on asennettu vakiona moniin Luxaflex®-kaihtimiin ja ne avautuvat, kun niihin kohdistuu painetta.

Käyttö narulla ja ketjulla

Jos valitset mieluummin narun tai ketjun, lapsiturvallisuutta voi parantaa lisäturvalaitteilla. Kaikki Luxaflex®-tuotteet toimitetaan varustettuna naru- tai ketjukäytön turvalaitteilla.