hero background

Skräddarsydda gardiner för varje fönster och stil

Se Luxaflex® produkter

• Måttbeställda gardiner • Hög kvalitet • Butiker över hela Sverige • Mått- & monteringsservice

Upptäck Luxaflex® produkter

Alla våra produkter och mörkläggningsgardiner skräddarsys, för att passa de flesta typer av fönster och dörrar, oavsett storlek och form.

Se alla våra produkter
None
15 MARS - 15 MAJ

Motorisera dina nya gardiner till kampanjpris! Spara upp till 34%

Ta chansen att öka din komfort och förenkla i vardagen – uppgradera dina gardiner med PowerView® automation.

Till exempel kan du lägga till motorisering till din nya rullgardin för endast 1 999 kr (ordinarie pris 2 900 kr).

Eller lägg till motorisering till din lamellgardin, Duette® och plisségardin för endast 2 999 kr (ordinarie pris upp till 4 550 kr).

Läs mer och hitta butik
Hur kan vår återförsäljare hjälpa dig?

Luxaflex® Återförsäljare

Att inreda med nya gardiner ska vara roligt! Hos någon av våra många återförsäljare landet över får du goda råd och hjälp i de olika stegen. De tar sig tid att förstå dina önskemål, oavsett om det är en god natts sömn du vill uppnå, eller skugga till ett fönster i söderläge.

Mer om Kunskap & Service
PowerView® automation

Smarta lösningar som gör livet lite enklare

Tidsinställ dina gardiner efter dina rutiner, du behöver inte ens vara hemma. Men om du nu skulle vara hemma, så kan du välja att röststyra dem!

Läs mer om systemet

Beställ en digital broschyr

Utforska möjligheterna och bli inspirerad av våra skräddarsydda gardiner.

Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google, där Sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Tack för din beställning!

Inom kort har du din digitala broschyr, fylld till bredden med inspiration.

Söker du inspiration?

Hitta en butik

Våra Luxaflex® återförsäljare landet över hjälper dig i hela processen; från rätt val av gardin, till måttagning och montering.

Hållbar design

Miljön är vårt gemensamma ansvar och ett centralt fokusområde i produktionen av Luxaflex® produkter – både vad gäller val av material och produktionsmetoder. Vi arbetar bl.a. med internationella standarder så att du kan göra ett medvetet val och stödja en mer hållbar värld.

Måttbeställda gardiner

Inred dina fönster med Luxaflex® skräddarsydda lösningar, tillverkade med största noggrannhet och ett detaljfokus utöver det vanliga. Läs om våra tankar och varför vi tycker att skräddarsydda gardiner är det bästa valet.

Mer om skräddarsydda gardiner

Mer om Luxaflex®

Vi vet att valet av nya gardiner och mörkläggningsgardiner inte alltid är så lätt. Vi har samlat vår erfarenhet i två olika format – så att du kan välja det som passar dig bäst och förhoppningsvis få svar på de funderingar du har. Vi finns här för dig!

Oavsett vad du har för inredningsstil, kommer du garanterat att hitta din favorit bland någon av våra många måttanpassade kollektioner. En Luxaflex® gardin kommer nämligen till liv först efter att du gjort ditt val av väv, storlek, modell och betjäning.

Våra unika produkter har barnsäker betjäning utan nedhängande linor och är kompatibla med smarta hem. Välj bland t.ex. Duette®, Silhouette®, rullgardiner och gardinlängder – alla skräddarsydda efter dina önskemål.